Just nu spelas:

Krakn - Light

Om stationen

Stationen drivs av den ideella föreningen, Pmradio.se som startades år 2013. Att stationen drivs på ideell basis är helt enkelt för att radio är riktigt roligt. Vi har ett stort kontaktnät i föreningen som driver radion, det kommer märkas framöver när vi startar upp våra sändningar. Stationen har haft ett uppehåll på närmare två år för att tänka igenom hur framtiden ska se ut och hur radio ska göras. Varvid det är på professionell nivå som vi lägger stationen.

Stationen drivs inte med vinst intresse utan det enda vi ser till är att det ska vara funktionellt för dig som lyssnare. Det är enkelt att starta en radio men dyrt att driva den på seriösa grunder därför arbetar vi med att ha en stark kundkrets av sponsorer som ger det där lilla extra till er lyssnare. Sponsorer och donationer av er lyssnare är det som driver radion, vi gör detta för er!

Vi gör det även för oss själva då radio är förbaskat kul. Helt enkelt en win-win situation!

Vi har en hög ingångskurva för att passa in på stationen samt att diverse tekniska förutsättningar behövs för att kunna sända hos oss, visst det är givet att alla ska få en chans att prova på att sända för oss. För att kunna erbjuda alla chansen att prova på hur vår station fungerar så bifogar vi alltid demo-version av mjukvaran som stationen drivs med hjälp av.

Vi har ett centralt lager med all musik som är upplåst endast för en viss typ av mjukvara med användarnamn samt lösenord som ändras ofta på den centrala servern. Stationen håller hårt på säkerheten och därför även utökat SSL skydd på vår domän!

Ansvarig utgivare för stationen är Patrik Malmgren Rask som också är Ordförande i den drivande föreningen.

Stationens mål är att varje program ska ha sin egen ansvarig utgivare vilket medför att du som sänder (bör) vara minst 18 år och vara fri från ekonomisk-förvaltare,samt vara fri från en personlig konkurs. Läs mer om regler för ansvarig-utgivare här!