Just nu spelas:

Krakn - Light

Bli programledare

Det är nu du har chansen att bli en riktigt grym programledare, via Pmradio.se får du chansen att utvecklas! Det är inte bara en webbradio utan vi hörs även på FM bandet i Skåne. Inte 24/7 utan på utvalda tider som syns via tablån när och vem som man kan höra simultant via webben och FM.

Har du den radio röst vi söker?
För att passa in i vårt format som stationen har bör du vara intresserad av ”EDM = Electronic Dance Music”. Det kommer få dig att trivas ännu mer.

Är du DJ och intresserad av att göra mix-sessions? Läs längre ner på sidan!

Ingångskrav!

  • Broadcast / Podcast mic
  • Windows-PC (minst 2kärnig CPU och 1024MB ram)
  • mAirList 5 (Mjukvaran vi sänder med)
  • Bredband (minst 2Mbit’s upstream)
  • Radiointresse!

Meriterande: Sänt webbradio tidigare, Sänt FM radio tidigare, DJ *behärskar beat-mix*.

 

OBS: Saknar du broadcast / podcast mic och/eller mjukvaran men önskar prova på att sända. Hör av dig ändå för det kan finnas andra alternativa lösningar!

Ansökan!

Fyll i formuläret nedan om du önskar bli en av oss!

Är du DJ?

Vi söker DJ’s som vill göra direktsända mix shower samt få sina redan existerande podcast mixar spelade i radion. Du får en fast programtid och FTP inloggning för att ladda upp podcast-mixar samt uppgifter för att kunna direktsända. Det krav som vi ställer på dig och dina set är att du håller dig inom stationens format. DJ’s har alltid en flexibel programtid det vill säga ni startar en viss tid och stänger ner när ni är färdiga om det så är 20 minuter, en timme eller två. Förutsättningen att kunna ha en flexibel avslutningstid är att du inte har ett program som måste in efter din tid.

För att ansöka som DJ för mixset via formuläret uppge DJ som merit och vi kommer kolla på din ansökning utifrån andra ögon.